KOMPLET ZA ČIŠĆENJE I RESTAURACIJU

Proizvođač:MEGUIAR'S
Dostupnost:po narudžbi 0 proizvod(a)
Šifra:
253,00 kn
KOMPLET ZA ČIŠĆENJE I RESTAURACIJU FAROVA (PASTA ZA ČIŠĆENJE I POLIRANJE FAROVA, VIZIRA I SVIH PLASTIFICIRANIH POVRŠINA+SPUŽVA ZA POLIRANJE+MIKROFIBRA KRPA) MEGUIARS HEADLIGHT RESTORATION KIT
Tip KOMPLETI

Meguiar's® Headlight and Clear Plastic Restoration Kit vraća, kao novu, jasnoću, izgrebanim, oksidiranim i požutjelim plastičnim površinama. Meguiars jedinstvena PlastX formula djeluje u dogovoru s našim jedinstvenim jastukom za poliranje i vašim uređajem za poliranje, za zapanjujuće rezultate u samo nekoliko minuta! Nema dodatnih koraka, kompliciranih rješenja ili brušenja s abrazivima koji mogu oštetiti plastične i okolne boje. Ovaj komplet učinkovito uklanja fine ogrebotine, kontaminirane površine, oksidacije i žutilo, ostavljajući plastike briljantno čiste i polirane, od farova, stop-svjetla, plastičnih kabriolet prozora, vjetrobranska stakla motocikla, vizira na kacigama, brodskih prozora i još mnogo toga!
Pakiranje: komplet (Pasta za čišćenje i poliranje farova, vizira i svih plastificiranih površina+spužva za poliranje+mikrofibra krpa)
G1900Tagovi Proizvoda

Kategorije

Lista želja


U listi želja nema proizvoda.

Lista za usporedbu


Nemate proizvode za usporedbu.