REPSOL MOTO RACING 4T 10W50

Proizvođač:REPSOL
Dostupnost:po narudžbi 0 proizvod(a)
Šifra:
130,00 kn
Potpuno sintetičko mazivo napravljeno od sintetičkih osnova visokih performansi za upotrebu u najtežim uvjetima. Njegovi unaprijeđeni aditivi održavaju motor čistim, stvaraju premaz na metalnim dijelovima da smanje trošenje i pruže odličnu zaštitu na visokim temperaturama u bilo kojim uvjetima i stilu u kojem se provode.

Repsol Racing udovoljava zahtjevima glavnih proizvođača motocikala, Europskih i Japanskih, također uključujući i one koji su povezani sa frikcijom kvačila. Njegova viskozimetrička svojstva olakšavaju start na niskim temperaturama i održavaju odlično podmazivanje na visokim temperaturama. Specijalno formulirano za upotrebu u 4T motociklima u najzahtjevnijim uvjetima, kao što zahtijevaju trkači motori. Multigradno ulje sa visokim indeksom viskoziteta. Razvijeno u suradnji sa HONDA GP TIMOM. Aditivi dodani ulju, na visokim temperaturama smanjuju trošenje i održavaju tečnost na niskim temperaturama da osiguraju siguran start tokom svih sezonskih uvjeta. Odabirom potpuno sintetičkih osnova ulja i posebnih aditiva deterdženta poboljšava čišćenje motora. Performanse ovog paketa prilagođene su podmazivanju raznim uvjetima rada, održavajući sve dijelove motora u odličnom stanju. Aditivi trenja i modifikatori prilagođeni su faktoru trenja mehaničkih zahtjeva izbjegavajući proklizavanje i trošenje diskova kvačila i drugih prijenosnih elemenata.

  • Širok raspon viskoznosti dopušta njegovu upotrebu i ljeti i zimi.
  • Specijalno razvijeno za upotrebu u trkaćim motorima, savršeno odgovara najmodernijim motorima gdje su performanse u stanju da podrže visoke režime i temperature.
  • Smanjuje potrošnju goriva i ulja.
  • Visoka otpornost na razdvajanje.
  • Perfektna zaštita prijenosa, lamele kvačila održava čistim.

Standardi kvalitete:
API SJ
JASO T 903-98 (D) Type MA
HONDA SPECIALTagovi Proizvoda

Kategorije

Lista želja


U listi želja nema proizvoda.

Lista za usporedbu


Nemate proizvode za usporedbu.